Nordhordland Reiselivslag


Forside

Kart

Nordhordland Guide

Attraksjoner

Aktiviteter

Arrangement

Shopping & Souvenirs

Vandring

Båtliv / Fiske

Reisetips

Overnatting / Servering

Kommuner

Medlemsbedrifter

Kontakt oss

Om oss

Bildegalleri

Video fra Nordhordland

FAQ

LenkerNordhordland Reiselivslag
Postadresse:
Boks 108, N - 5903 IsdalstøExplore Fjord Norway


Til Nordhordland fra Bergen

Fra Bergen kjører du E39 nordover mot Sognefjorden. Følg E39 via Åsane til Vågsbotn, og videre over Nordhordlandsbrua og du kommer til Knarvik, regionssenteret i Nordhordland.
overnattingVågseidetstranda Feriesenter:

 · Ligger idyllisk til ved sjøen

 · Stor og flott leilighet

 · Rom m/kokemuligheter

 · Gode fiskemuligheter

 · Utleie av båt

 · Gjestehavn
11 x X X


vågseidestranda feriesenter


5956 Vågseidet [kart]

Tlf. 56 36 00 50 / 90 06 29 04 / 48 89 48 98

www.vaagseidestranda.no 

 


     BOOK VÅGSEIDESTRANDA


Vågseidestranda Feriesenter i Lindås ligger idyllisk til helt nede ved vannkanten, i en lun vik, og er midt i blinken for fiske og båt interesserte. Vågseidestranda Feriesenter tilbyr overnatting i leilighet eller rom, samt aktiviteter som; båt, fiske, badestrand, gjestebrygge mm.  

 

overnatting

Leilighet: 5-7 senger * Rom: 3-5 senger

Ved overnatting i leilighet har en tilgang til stor og flott stue, 2 soverom, kjøkken med oppvaskemaskin, bad og vakemaskin. Vågseidestranda ferieleilighet har i tillegg et stort rom som egner seg svært godt for overnatting. Rommet har kokemuligheter. 

 

Fiske, båt, badestrand 

Som gjest ved Vågseidestranda ferieleilighet har en mulighet til å leie båt.  Det er gode fiksemuligheter både i sjø og ferskvann. Rett utenfor døren finner en stor gjestebrygge og god plass til å ferdiggjøre fiskefangsten. Det er også en flott badestrand like i nærheten.

 

Gjestebrygge - 5 båtplasser

Vågseidestranda sin beliggenhet er svært godt egnet for båtfolket! Sjøveien gjennom Lindås slusene, forbi Lindås Brygge og noen minutter til så venter lun gjestehavn. Fasciliteter som: dusj og toilett, vaskerom og tørkerom, kiosk på stedet.

 

Beliggenhet

E39 fra Bergen:
Følg E 39 nordover til Nordhordlandsbrua og videre mot Knarvik. Følg RV 57 fra Knarvik til Isdalstø, videre til Bruvoll og Vågseidet. Sving av ved Vågseidet og følg skilting til Vågseidet ferieleilighet. 

E39 fra Sognefjorden:
Følg E 39 fra Sognefjorden til Knarvik, RV 57 fra Knarvik til Isdalstø, og RV 57 videre retning Bruvoll og Lindås. Sving av ved Vågseidet, og følg skilting til Vågseidet ferieleilighet.
Rv 57 fra Sognefjorden:
Følg Rv 57 fra Rutledal til Sløvåg, ferga over til Leirvåg. Følg Rv 57 til Vågseidet. Sving av ved Vågseidet, og følg skilting til Vågseidet ferieleilighet.

 

Attraksjoner og Aktiviteter

Fedje - sjøfiskerens paradis! Tjorehagen – Botanisk hage, Vestnorsk Utvandringssenter, Meland Golf & Naturpark, Lyngheisenteret, Knarvik Bowling, Hillesvåg Ullvarefabrikk/Fabrikkutsalg og Statoil Mongstad.

 

Mer informasjon om attraksjoner i Nordhordland

Mer informasjon om aktiviteter i Nordhordland

 

27.09.2009

 

     BOOK VÅGSEIDESTRANDA