Nordhordland Reiselivslag


Forside

Kart

Nordhordland Guide

Attraksjoner

Aktiviteter

Arrangement

Shopping & Souvenirs

Vandring

Båtliv / Fiske

Reisetips

Overnatting / Servering

Kommuner

Medlemsbedrifter

Kontakt oss

Om oss

Bildegalleri

Video fra Nordhordland

FAQ

LenkerNordhordland Reiselivslag
Postadresse:
Boks 108,
N - 5903 IsdalstøExplore Fjord Norway


Til Nordhordland fra Bergen

Fra Bergen kjører du E39 nordover mot Sognefjorden. Følg E39 via Åsane til Vågsbotn, og videre over Nordhordlandsbrua og du kommer til Knarvik, regionssenteret i Nordhordland.
Om nettstedet          Den offisielle reiselivsportalen til nordhordland

 

                                  www.visitNordhordland.no

 

2002 - 2005

Nordhordland Reiselivslag har i samarbeide med Screenresort as i Bergen, utviklet og designet den offisielle reiselivsportalen til Nordhordland.

 

Nordhordland Reiselivslag er støttet av Regionrådet Nordhordland IKS og Hordaland Fylkeskommune i å satse på kompetanseheving og synlighet på internett, av Nordhordland som reiselivsregion og av reiselivsbedriftene i regionen / medlemsbedriftene til Nordhordland Reiselivslag.

Synlighet er en del av arbeidet i internettprosjektet, der bl.a. egen nøkkelordstrategi og søkemotoroptimalisering for regionen er utarbeidet og implementert.


Nye produktsider for overnattings-/medlemsbedriftene våre er utarbeidet på 3 språk og implementert på VisitNordhordland.

 

Produktsidene gir gode produktbeskrivelser av bedriftens tilbud og mangfold, beliggenhet, reiseavstand og opplevelser i Nordhordland.

 

Booking i 2006

Booking er under arbeide og vil bli implementert i løpet av våren 2006.

 
Tilbakeblikk 1997-2000
Nordhordland Reiselivslag og reiselivet i Nordhordland har vært på nett siden 1997.

I samarbeide med Regionrådet Nordhordland IKS og gjennom arbeidet med Strategisk Næringsplan for Nordhordland og Gulen 1997-2000, strategi 1, 'Markedsføring av regionen som etableringsted', ble tiltak / prosjekt 1.1 'Nordhordlandregionen på Internett' gjennomført.

 

Tilbakeblikk 2000-2001

Våren 2000 startet Nordhordland Reiselivslag utviklingen av første skritt på veien til dagens offisielle reiselivsportal. I samarbeide med Danielsen Reklamebyrå, nå octan traffic, utviklet vi den første offisielle reiselivsportalen for Nordhordland, basert på  Nordhordland sin offisielle Reise- og Faktaguide - 3 språk.

 

Redaktør
Redaktør av VisitNordhordland er Nordhordland Reiselivslag, Anne Marie Reistad, anne.marie@visitNordhordland.no