Nordhordland Reiselivslag


Forside

Kart

Nordhordland Guide

Attraksjoner

Aktiviteter

Arrangement

Shopping & Souvenirs

Vandring

Båtliv / Fiske

Reisetips

Overnatting / Servering

Kommuner

Medlemsbedrifter

Kontakt oss

Om oss

Bildegalleri

Video fra Nordhordland

FAQ

LenkerNordhordland Reiselivslag
Postadresse:
Boks 108,
N - 5903 IsdalstøExplore Fjord Norway


Til Nordhordland fra Bergen

Fra Bergen kjører du E39 nordover mot Sognefjorden. Følg E39 via Åsane til Vågsbotn, og videre over Nordhordlandsbrua og du kommer til Knarvik, regionssenteret i Nordhordland.
aktiviteter 

Berg Fritid i Matredalen

Tilbyr følgende aktiviteter: Fosse - Rapell, juvvandring, turer og vandring, guide/GPS, sykkelutleie, rapell og topptau klatring, padling

 

Alver Hjort

Opplev norsk hjort i sitt eget miljø.

 

Meland Golf & Naturpark

18-hulls golfbane. Meland Golf & Naturpark på Fløksand - er en av Europas mest attraktive og beste golfbaner! Det er ikke minst pga. omliggende områders muligheter for fritidsaktiviterer for "ikke-aktive"golfere; som naturstier, stor badevik, brettseiling, padling, terrengløp mm.

 

Vått og Vilt

Guida padleturer, team building.
 

Aktiviteter på Bruvoll,            

Bruvoll Camping & Hytter ligger naturskjønt til mellom idylliske vann og vassdrag og Seimsfjorden. Her finner du  den familidrevne campingplassen, som byr på svært mange aktiviteter i naturen som f.eks: fisketur i flotte omgivelser,  kano & kajakk turer og eller hesteridning med fjordhester på ridebane.

 

Ypsøy Kystgard, 

Økologisk gård som ligger på en øy - kun tilgjengelig med båt. Produserer hjemmelaget økologisk mat.

  

Nordhordlandshallen i Knarvik

En arena for idrettssamlinger og et attraktiv sted for ulike samlinger året rundt. Her er gode treningsfaciliteter ute og inne: Fotballbaner med grus, gress og kunstgress. 

Fotballbaner inne. Kunstgress 64x40m. Friidrettsanlegg m/ joggeløyper ute. Spurtan dekke. Friidrettsanlegg inne for løp(Nortan) og hopp.